KWALITEIT EN GARANTIE

De meeste mensen hebben niet snel vertrouwen in een nieuw merk, want onbekend maakt onbemind, ik begrijp dat uiteraard. De bekende Protour merken komen vertrouwd over want men ziet ze overal en hun kwaliteit is veelal bewezen. Welke service en garantie geeft SWETT? De meeste frames koop ik bij een groot Protour merk in Europa, daardoor kan ik dezelfde kwaliteit, service en garantie bieden. Voor garantie op de onderdelen van mijn partnermerken Ritchey, Continental, Shimano, Sram en Campagnolo kan je in eerste instantie bij SWETT terecht en verder bij de overige bekende verkooppunten van de verschillende merken. De Carbon wielen komen voornamelijk van Scope, daarbij laat ik aluminium of carbon handgespaakte wielen bouwen naar wens (incl. levenslange garantie op spaakbreuk). Over de kwaliteit en garantie hoeft men zich geen zorgen te maken.

SERVICE & ONDERHOUD

 

KLEIN ONDERHOUD doen jullie en wij als liefhebbers graag zelf. Poetsen, smeren, versnelling en balhoofd afstellen zijn de meest voorkomende zaken. Online en op youtube vindt je veel instructiefilmpjes en handleidingen die je goede tips geven om dit zelf te kunnen doen.

GROOT ONDERHOUD besteden veel mensen uit. Normaal gesproken kan dit bij elke speciaalzaak of bij een onafhankelijke mecanicien. Op dit moment werken we aan een lijst met service punten die wij aanbevelen voor het klein -en groot onderhoud van een SWETT, uiteraard inclusief ons eigen adres in zuid Limburg waar het SWETT avontuur begint. De moderne speciaalzaak doet niet moeilijk over het feit dat je jouw SWETT niet bij hem gekocht hebt. Hij rekent voor jou dezelfde tarieven als voor andere klanten, want hij weet dat een tevreden klant vaker terug zal komen. Tijden veranderen. Dus hier hoef jij je ook geen zorgen om te maken.

‘Wie mooi wil zijn hoeft geen pijn meer te lijden.’

Aarzel niet om mij te contacteren indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken om jouw SWETT te gaan samenstellen.

No Swett No Glory!

Peter Paul Zalm
Oprichter

 

No Swett no glory

Swett omarmt fietsen als een life style, want goede fietsen zijn er volgens mij al voldoende, persoonlijke maar weinig.

Bekijk de fietsen

© Swett Cycles