Schoonheid, de ‘STIEL’

Laten we eerlijk zijn. Rijden op een customized SWETT is een exclusieve aangelegenheid. Op een SWETT mag je gezien worden. Je zult ze nooit in grote getallen tegenkomen omdat er 50 per jaar beschikbaar zijn. Elke fiets wordt naar individueel design en kleur gelakt en genummerd, a la carte van onderdelen voorzien en met handgespaakte wielen afgerond.

KWALITIJD

“Haast is zonde van je tijd”.

Het kopen van een SWETT is een speciale en persoonlijk proces waar wij samen de tijd voor nemen. Daarom doe ik 1 ding tegelijk en werk ik op afspraak zodat we niet gestoord worden en alle tijd hebben.

Way of life

De namen van de modellen Val-Dieu, Clermont en de Planck verwijzen naar de spilplaatsen tijdens onze routes vanuit Heerlen. Het Franstalige land van Herve, grenzend aan Vaals. De Nederlandstalige Voerstreek, grenzend aan Maastricht. Ons favoriete gebied ligt tussen Zuid Limburg en de Ardennen in. Het is een schitterend heuvelachtig gebied met weinig bos, waardoor het vele vergezichten kent. De klims en afdalingen zijn veelal langer dan in zuid Limburg. Het is hier rustiger dan in Zuid Limburg en het ontbreken van cultivatie zoals stoplichten, fietspaden en verkeersdrukte geven je de pure vrijheid van het fietsen.

Na de rit zoeken we een sfeervolle hotspot met goede koffie, bier en sterke verhalen. Wij koesteren onze hobby, want die is goud waard.

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles