Schoonheid, de ‘STIEL’

Laten we eerlijk wezen. Rijden op een SWETT custom cycle is vooral een exclusieve aangelegenheid. Op een SWETT mag je gezien worden. Je zult ze nooit in grote getallen tegen komen omdat elke fiets naar individueel design en kleur gelakt en genummerd wordt. Er is keuze uit meerdere framemodellen en designs in alle kleuren. Luister je echt naar het binnenste van je hart dan kies je een custom design.

KWALITIJD

“Haast is zonde van je tijd”.

Het kopen van een SWETT is een speciale aangelegenheid waar wij samen de tijd voor nemen. Daarom doe ik graag 1 ding tegelijk en werk ik op afspraak. Neem eenvoudigweg contact met mij op zodat we samen bepalen wat voor jou het makkelijkste is. Meer info vindt je in het menu INTERESSE.

“Het gaat niet om de kansen die je krijgt maar de keuzes die je maakt”.

Daarom stellen we samen jouw fiets samen en bepalen we het design en de kleur die bij je stijl en karakter past. Je rijstijl en een bikefit bepaald welk frame voor jou de juiste efficiency en comfort biedt.

“Maximaal 6 weken nadat jij jouw JA-woord aan SWETT hebt gegeven is jouw fiets klaar!”

Way of life

De namen van de modellen Val-Dieu, Clermont en de Planck verwijzen naar de spilplaatsen tijdens onze routes vanuit Heerlen. Het Franstalige land van Herve, grenzend aan Vaals. De Nederlandstalige Voerstreek, grenzend aan Maastricht. Ons favoriete gebied ligt tussen Zuid Limburg en de Ardennen in. Het is een schitterend heuvelachtig gebied met weinig bos, waardoor het vele vergezichten kent. De klims en afdalingen zijn veelal langer dan in zuid Limburg. Het is hier rustiger dan in Zuid Limburg en het ontbreken van cultivatie zoals stoplichten, fietspaden en verkeersdrukte geven je de pure vrijheid van het fietsen.

Na de rit zoeken we een sfeervolle hotspot met goede koffie, bier en sterke verhalen. Wij koesteren onze hobby, want die is goud waard.

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles