Afgelopen zondag heb ik mijn 2e SWETT Cycles mogen ophalen. Gedreven in wat ik doe en hoe ik in het leven sta, heb ik simpelweg niet genoeg aan één. Mijn eerste SWETT Cycles was de Smockelaer #23 gravelbike. Nu heb ik een moderne racer gekocht met schijfremmen, de Clermont Disc #23.1. Officieel is dit nieuwe model nog niet geïntroduceerd en op de website te vinden, maar als ambassadeur voor het merk kon ik natuurlijk niet wachten om de eerste te zijn. Verder kan je als consument en racer bij SWETT Cycles zelf bepalen welke onderdelen er gemonteerd worden. De Clermont Disc heeft schijfremmen, want die zijn veiliger dan velgremmen om maar eens het grootste voordeel te noemen. Verder heb ik gekozen voor comfort met de elektronisch schakelende groep van Shimano Ultegra. En net zoals het fietsmerk, komen ook de carbon wielen uit Heerlen in Zuid Limburg. Handgespaakt door Handgespaakt Bikewheels van Paul Leentjens in Limburg, je zult er maar wonen. Het kleur-design heb ik met hulp van Peter Paul Zalm samengesteld, metallic silver met Dutch Orange en silver chrome teksten en logo’s, inclusief ons familiewapen. Iedere SWETT Cycles klant kan naar eigen smaak zijn of haar kleur bekennen want dat maakt elke SWETT Cycles tot een unieke blikvanger en echt speciaal en onderscheidend ten opzichte van alle grote bekende merken.

SWETT Cycles is een exclusief Nederlands merk dat zich onderscheidt door schoonheid en kwaliteit, passie en aandacht voor haar klant. Meer info op www.swettcycles.com. No Swett No Glory!

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles