Al jarenlang fiets ik met passie, waarbij ik al veel verschillende fietsen in mijn bezit heb gehad. Altijd koos ik een fiets met iets bijzonders. Ik ben iemand waarbij het uiterlijk telt en kom dan ook graag goed gesoigneerd voor de dag. Het moet af zijn van top tot teen. Mooie sokken, bijpassende kleding, goede helm en dito bril. Toch beperkte ik mij altijd wel tot een fabrieksfiets ook al was deze altijd wel speciaal en ‘af’. Peter Paul ontmoette ik voor het eerst op Bikemotion 2016 met het merk Swett. Er was gelijk een vonk die oversloeg maar destijds was ik al voorzien. Back at Bikemotion 2018 zocht ik Peter Paul weer op. Ook hij was verder en zijn merk ademt passie, emotie en snelheid. Een fiets moet af zijn, dat is waar Swett voor staat en op elk detail is gelet. De saus van Peter Paul maakt het af, het enthousiasme waarmee hij over zijn producten praat is al voldoende om je overstag te laten gaan en door hem je droomfiets te laten bouwen. De kans om je fiets volledig zelf samen te stellen voor een haalbaar budget is uniek. De persoonlijke benadering maakt het helemaal af. In Heerlen waar de broodjes en de melk klaar staan komt mijn Swett Gulf Edition #69 tot leven. De passie waar Peter Paul mee werkt laat jouw fiets rijden zonder dat je hem in bezit hebt. De frisse kleuren babyblauw en oranje maken mijn fiets tot een droomfiets. De fiets is af en inmiddels heb ik er al veel mooie en snelle kilometers opzitten. Ik rijd veel in het buitenland en daar wordt ik zelfs staande gehouden door bewonderaars. Dat dit merk veel successen gaat behalen daar ben ik van overtuigd.

Was getekend

John Lennartz

Ambassadeur Swett Cycles

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles