KWALITEIT EN GARANTIE

Een aantal frames koop ik in bij een gespecialiseerd Zwitsers merk, waardoor ik dezelfde kwaliteit, service en garantie aan jou kan bieden als de grote A- merken. Voor garantie op onderdelen kan je bij SWETT terecht, maar ook  bij de merken en hun dealers zelf. De carbon wielen komen van het Nederlandse merk Handgespaakt.nl. Ik laat maatwerk aluminium en carbon wielen bouwen naar jouw wens en op jouw gewicht met 5 jaar garantie op spaakbreuk. Over kwaliteit en garantie hoeft men zich dus geen zorgen te maken.

SERVICE & ONDERHOUD

KLEIN ONDERHOUD doen jullie en wij als liefhebbers graag zelf. Schoonmaken, smeren, versnelling en balhoofd afstellen en banden wisselen zijn de meest voorkomende zaken. Online en op YouTube vindt je veel instructies hieromtrent.

GROOT ONDERHOUD adviseer ik om jaarlijks te laten doen bij de specialist zodat alles dat vervangen dient te worden in één keer afgehandeld wordt waardoor je gedurende het seizoen zo min mogelijk fietstijd verliest. De moderne speciaalzaak doet niet moeilijk over het feit dat je jouw SWETT niet bij hen gekocht hebt. Hij rekent voor jou dezelfde tarieven als voor andere klanten, want hij weet dat een tevreden klant vaker terug zal komen voor andere aankopen. Tijden veranderen. Onafhankelijke mecaniciens zijn er ook steeds meer. Samen bespreken we welke  specialisten er in jouw regio de voorkeur hebben. Dus hier hoef jij je ook geen zorgen over te maken.

Aarzel niet om mij te contacteren indien je vragen hebt over service.

No Swett No Glory!

Peter Paul Zalm
Createur

 

No Swett no glory

Swett omarmt fietsen als een life style, want goede fietsen zijn er voldoende, persoonlijke maar weinig.

Bekijk de fietsen

© Swett Cycles