KWALITEIT EN GARANTIE

De meeste mensen hebben niet snel vertrouwen in een nieuw merk, want onbekend maakt onbemind, ik begrijp dat uiteraard. De bekende Protour merken komen vertrouwd over want men ziet ze overal en hun kwaliteit is veelal bewezen. Welke service en garantie geeft SWETT? De meeste frames koop ik bewust in bij een groot A- merk in Europa waardoor ik dezelfde kwaliteit, service en garantie aan jou kan bieden. Voor garantie op de onderdelen kan je in eerste instantie bij SWETT terecht, maar ook  bij de merken en hun dealers zelf. De carbon wielen komen van het Nederlandse merk Scope uit Eindhoven. Daarnaast laat ik maatwerk aluminium en carbon wielen handgespaakt bouwen nar jouw wens en op jouw gewicht met levenslange garantie op spaakbreuk. Over kwaliteit en garantie hoeft men zich dus geen zorgen te maken.

SERVICE & ONDERHOUD

KLEIN ONDERHOUD doen jullie en wij als liefhebbers graag zelf. Schoonmaken, smeren, versnelling en balhoofd afstellen, banden wisselen zijn de meest voorkomende zaken. Online en op YouTube vindt je veel instructies hieromtrent.

GROOT ONDERHOUD besteden veel mensen uit. Normaliter kan dit bij een speciaalzaak of onafhankelijke mecanicien gedaan worden. De moderne speciaalzaak doet niet moeilijk over het feit dat je jouw SWETT niet bij hen gekocht hebt. Hij rekent voor jou dezelfde tarieven als voor andere klanten, want hij weet dat een tevreden klant vaker terug zal komen voor andere aankopen. Tijden veranderen. Dus hier hoef jij je ook geen zorgen over te maken. En wil je dat ik jouw dealer bel om dit met hem te bespreken dan doe ik dat graag.

Aarzel niet om mij te contacteren indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken om jouw SWETT te gaan samenstellen.

No Swett No Glory!

Peter Paul Zalm
Createur

 

No Swett no glory

Swett omarmt fietsen als een life style, want goede fietsen zijn er voldoende, persoonlijke maar weinig.

Bekijk de fietsen

© Swett Cycles