KWALITEIT EN GARANTIE

Veel mensen vertrouwen een nieuw merk niet direct, want onbekend maakt onbemind. Ik begrijp dat uiteraard. De bekende Protour merken komen vertrouwd over want men ziet ze overal en hun kwaliteit is veelal bewezen. Welke service en garantie geeft SWETT dan? Een aantal frames koop ik bij een groot gespecialiseerd Zwitsers merk, waardoor ik dezelfde kwaliteit, service en garantie aan jou kan bieden als de grote A- merken. Voor garantie op de onderdelen kan je in eerste instantie bij SWETT terecht, maar ook  bij de merken en hun dealers zelf. De carbon wielen komen van het Nederlandse merk Handgespaakt.nl. Ik maatwerk aluminium en carbon wielen bouwen naar jouw wens en op jouw gewicht met 5 jaar garantie op spaakbreuk. Over kwaliteit en garantie hoeft men zich dus geen zorgen te maken.

SERVICE & ONDERHOUD

KLEIN ONDERHOUD doen jullie en wij als liefhebbers graag zelf. Schoonmaken, smeren, versnelling en balhoofd afstellen en banden wisselen zijn de meest voorkomende zaken. Online en op YouTube vindt je veel instructies hieromtrent.

GROOT ONDERHOUD adviseer ik om bij een speciaalzaak of onafhankelijke mecanicien in jouw regio te laten doen. De moderne speciaalzaak doet niet moeilijk over het feit dat je jouw SWETT niet bij hen gekocht hebt. Hij rekent voor jou dezelfde tarieven als voor andere klanten, want hij weet dat een tevreden klant vaker terug zal komen voor andere aankopen. Tijden veranderen. Dus hier hoef jij je ook geen zorgen over te maken.

Aarzel niet om mij te contacteren indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken om jouw SWETT te gaan samenstellen.

No Swett No Glory!

Peter Paul Zalm
Createur

 

No Swett no glory

Swett omarmt fietsen als een life style, want goede fietsen zijn er voldoende, persoonlijke maar weinig.

Bekijk de fietsen

© Swett Cycles