cold swett
Unlike normal swetting on a bike cold swetts aren’t a result of heavy exercise or high temperatures

Cold Swetts cool you down and cheer you up. They usually don’t happen across the ride and are limited to off biking, I hope 😊. Don’t ride triples, drink them. Cheers!

Swett is een Belgische tripel van 8,5%vol. Fruitig in de neus. De smaak is kruidig, met fruitig hoptoetsen. De afdronk mooi gebalanceerd, met een ronde bitterheid en licht warmend van de alcohol.

Brouwerij

Een aantal vrienden besluit, na enkele jaren van bierproeven, om zelf de roerstok ter hand te nemen. In een, deels zelf in elkaar geknutselde brouwinstallatie van 30 liter, komen een 30 tal bieren tot leven. Van licht tot donker, van zoet tot bitter.

Na enige tijd behalen ze mooie resultaten op wedstrijden voor amateurbrouwers met hun bier. Het “Viswijf” is geboren. Ze vinden in Brouwerij De Graal de ideale partij om hun bier te produceren en al snel blijkt dat het biertje zéér gesmaakt wordt.

Nog geen twee jaren later begint de microbe opnieuw te kriebelen en beginnen ze met de bouw van hun eigen brouwerijVissenberg  in Nijlen, bij Antwerpen. In de zomer van 2016 realiseren zij hun grote droom en wordt hun eerste eigen brouwsel gebotteld! De SWETT blond is daarom een pionier in de brouwerij want het is pas het derde gebrouwen bier door Vissenberg

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles