SWETT custom cycles is een exclusief Nederlands merk dat zich onderscheidt door schoonheid en kwaliteit, passie en aandacht voor haar klant. Elke fiets krijgt het persoonlijke karakter van zijn eigenaar want er is vrije keuze in kleur, design en onderdelen. Elk frame is uniek en wordt apart gelakt en genummerd. De verkoop gebeurd direct aan de consument. Swett omarmt fietsen als een life style, want goede fietsen zijn er volgens mij al voldoende, persoonlijke maar weinig.

Swett biedt 3 carbon racefietsen aan in een prijsklasse van € 2395 tot € 5000, of ver daarboven indien je dat wilt. SWETT is gevestigd in Heerlen in Zuid Limburg, maar de namen van onze modellen VAL-DIEU, CLERMONT en de PLANCK verwijzen naar de dorpen uit onze routes door de onbekendere, maar zo mooie en rustige Voerstreek en Land van Herve in België tussen Zuid Limburg en de Ardennen in.

De passie, die wij allen voor fietsen hebben, is de basis waarop ik SWETT custom cycles ben gestart, want liefde is een werkwoord, op twee wielen!

Interesse?

Bezoek onze Bike Motion stand en maak kans op een SWETTSUIT kledingset
Hal 8 stand B074

Peter Paul Zalm
Eigenaar

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles