In een mooi, rustig en uitdagend gebied fietsen we de favoriete Swett routes. We starten gezamenlijk om 10:00 om daarna in eigen tempo jouw gekozen route te rijden van 120 km/1700 hm of 75 km/1050 hm op de racefiets. NIEUW zijn de 2 Gravelroutes van 80 km/100 hm en 50 km.

Start-/finish locatie is wederom de gezellige weide op landgoed Terworm te Heerlen, de poort naar het Zuid Limburgse Heuvelland.

Via Smockelaer routes in Zuid Limburg rijden we door de verrassend mooie en rustige Belgische Voerstreek en met de racetocht ook door het Waalse Land van Herve. Zonder stoplichten en fietspaden en met haar prachtige vergezichten en afdalingen. Op de “Swett dikke pret 15% klims” moedigen de Swettgirls je aan. Je wordt onderweg technisch ondersteunt door een karakteristieke Swett wagen. We passeren de Swett modelnaam dorpjes zoals De Planck, Clermont en Val-Dieu.

De Gravelroutes zijn uniek en avontuurlijk, want Zuid Limburg is anders dan de rest van NL. De singletracks en gevaarlijke afdalingen laten we achterwege, maar het blijft avintuurlijk in Zuid Limburg met mooie hoogtemeters, een “keigave” ondergrond, pittoreske dorpjes en vergezichten.

Vooraf geniet je van een specialty koffie, onderweg van appeltaart en achteraf van een overheerlijke BBQ Burger, een Swett speciaal bier en muziek in de relaxte weide.
Presteren, genieten en humor bepalen die dag de sfeer. Rust en gezelligheid zijn gewaarborgd door het maximum aantal van 500 deelnemers. Vol = Vol!

Gravellers en wielrenners, met of zonder Swett bike.

Uiteraard laten we ons weer niet tegenhouden door Corona, want net als afgelopen 2 jaren hebben we een doordacht Coronaplan waardoor jullie veilig kunnen deelnemen. Nieuwe maatregelen van de overheid zullen we strikt opvolgen.
De inschrijvingen zijn inmiddels geopend op www.swettcycles.com.

No Swett No Glory!

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles