In een mooi, rustig en uitdagend gebied fietsen we de favoriete Swett routes. We starten gezamenlijk om 10:00 om daarna in eigen tempo jouw gekozen route te rijden van 105km/1700 hm of 70Km/1100 Hm Start-/finish locatie is de carré boerderij van de Darwin Brasserie op landgoed Terworm in Heerlen, de poort naar het Zuid Limburgse Heuvelland. Via Smockelaer routes in Zuid Limburg rijden we door de verrassend mooie en rustige Belgische Voerstreek en Land van Herve. Zonder stoplichten en fietspaden en met haar prachtige vergezichten, afdalingen en pittige kuitenbuiters. We passeren de Swett modelnaam dorpjes zoals De Planck, Clermont en Val-Dieu. Presteren, genieten en humor bepalen die dag de sfeer. Rust en gezelligheid zijn gewaarborgd door het maximum aantal van 250 deelnemers. Inbegrepen bij de inschrijving: Specialty koffie vooraf, appeltaart, Swettgirls en ludieke service onderweg, een top BBQ burger, Swett triple blond bier, ludieke fotos in het Swettbed en muziek achteraf op het terras met uitzicht op Landgoed Terworm. We hebben de sfeer van een Gravel event, maar rijden over asfalt, dus voor wielrenners.

See you there. Peter Paul Zalm & friends. Swett Custom Cycles. Heerlen-Zuid Limburg

Meld je direct aan

Info

 • Start: Darwin Brasserie op Landgoed Terworm in Heerlen. navigatiesysteem; Nieuw Eijckholt (Heerlen)
 • Tijd: 10:00 gezamenlijke start op 20/09/2020
 • Route: Gepeilde routes en gpx.105 km/1700 hm of 70Km/1100 Hm,
 • Verzorging: inbegrepen zijn specialty koffie vooraf, appeltaart en verzorging onderweg, Burger & Swett speciaal bier achteraf.
  Andere drank tegen betaling verkrijgbaar.
 • Service: Swettgirls animatie onderweg. Ludieke Swettbed fotoservice achteraf. Technische service onderweg. Gezellige start-/finish locatie met muziek. Gepersonaliseerd stuurbord. Ophaalservice bij pech. Gratis parkeren
 • Deelnemers: Gelimiteerd tot 250 om de gezelligheid en rust te garanderen. VOL = VOL.
 • Kosten: € 38,50
 • Inschrijf sluiting: 30 augustus 2020
 • Inschrijven na 30 augustus: Alleen mogelijk indien gelimiteerd aantal deelnemers nog niet bereikt is.
 • Door in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Impressie Swettride 2019

Enkele reacties van deelnemers:

Ruud: “Dit was de leukste dag van het jaar”.

Jannis: “Perfect georganiseerd voor zo’n kleinschalig event”

Marianna en Karel: “Gefeliciteerd met deze toertocht. We hebben een gedeelte van de Swettride gereden, die we onderweg tegenkwamen. Als we het hadden geweten….We vonden het een prachtige rit met die humor via borden aangegeven! Ook de Haribo Swettgirls meisjes zijn leuk langs het parcours, is weer eens wat anders. Hoop dat dit volgend jaar een vervolg krijgt, en dan zijn wij gewoon legaal van de partij!”

© Swett Cycles