In een mooi, rustig en uitdagend gebied fietsen we de favoriete Swett routes. We starten gezamenlijk om 10:00 om daarna in eigen tempo jouw gekozen route te rijden van 110 km/1525 hm of 75 km/1050 hm. De routes zijn uitgepijld en gpx bestanden zijn aanwezig.

Start-/finish locatie is een weide/voormalig Weltania voetbalveld  op landgoed Terworm te Heerlen, de poort naar het Zuid Limburgse Heuvelland. Via Smockelaer routes in Zuid Limburg rijden we vooral door de verrassend mooie en rustige Belgische Voerstreek en Land van Herve. Zonder stoplichten en fietspaden en met haar prachtige vergezichten en afdalingen. Op de “Swett dikke pret 15% klims” moedigen de Swettgirls je aan. Je wordt technisch ondersteunt door de originele Mars-Flandria ploegleiderswagen. We passeren de Swett modelnaam dorpjes zoals De Planck, Clermont en Val-Dieu. Vooraf geniet je van een specialty koffie, onderweg van appeltaart en achteraf van een BBQ Burger en Swett bier en muziek in de weide. Presteren, genieten en humor bepalen die dag de sfeer. Rust en gezelligheid zijn gewaarborgd door het maximum aantal van 250 deelnemers.

Vol = Vol!

Het is de sfeer van een Gravel event, maar rijden over asfalt, dus voor wielrenners.

We hebben een doordacht Corona plan zodat jullie veilig kunnen deelnemen. Nieuwe maatregelen van de overheid zullen we strikt opvolgen. Meer informatie volgt aan jullie en al diegenen die zich al ingeschreven hebben.

See you there!

Peter Paul Zalm & friends.
Swett Custom Cycles.
Heerlen-Zuid Limburg

Meld je direct aan

Info

 • Start: Landgoed Terworm in Heerlen, voormalig Weltania voetbalveld. navigatiesysteem;  Sportcomplex Koekoeksweg 2; 6411 RX Heerlen
 • Tijd: 10:00 gezamenlijke start op 20/09/2020
 • Stuurbordnummers ophalen en koffie vooraf: 8:30-9:30
 • Route: Gepeilde routes en gpx. 110 km/1525 hm of 75 km/1050 hm
 • Verzorging: inbegrepen zijn specialty koffie vooraf, appeltaart en verzorging onderweg, Burger & Swett speciaal bier achteraf.
  Andere drank tegen betaling verkrijgbaar.
 • Service: Swettgirls aanmoedigingen onderweg. Ludieke Swettbed fotoservice achteraf. Technische service onderweg. Gezellige start-/finish locatie met muziek. Gepersonaliseerd stuurbord. Ophaalservice bij pech. Gratis parkeren
 • Deelnemers: Gelimiteerd tot 250 om de gezelligheid en rust te garanderen. VOL = VOL.
 • Kosten: € 38,50
 • Inschrijf sluiting: 30 augustus 2020
 • Inschrijven na 30 augustus: Alleen mogelijk indien gelimiteerd aantal deelnemers nog niet bereikt is.
 • Door in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Impressie Swettride 2019

Enkele reacties van deelnemers:

Ruud: “Dit was de leukste dag van het jaar”.

Jannis: “Perfect georganiseerd voor zo’n kleinschalig event”

Marianna en Karel: “Gefeliciteerd met deze toertocht. We hebben een gedeelte van de Swettride gereden, die we onderweg tegenkwamen. Als we het hadden geweten….We vonden het een prachtige rit met die humor via borden aangegeven! Ook de Haribo Swettgirls meisjes zijn leuk langs het parcours, is weer eens wat anders. Hoop dat dit volgend jaar een vervolg krijgt, en dan zijn wij gewoon legaal van de partij!”

© Swett Cycles