In een mooi, rustig en uitdagend gebied fietsen we de favoriete Swett routes. We starten gezamenlijk om 10:00 om daarna in eigen tempo jouw gekozen route te rijden van 110 km/1525 hm of 75 km/1050 hm. De routes zijn uitgepijld en gpx bestanden zijn aanwezig.

Start-/finish locatie is wederom de gezellige weide op landgoed Terworm te Heerlen, de poort naar het Zuid Limburgse Heuvelland. Via Smockelaer routes in Zuid Limburg rijden we vooral door de verrassend mooie en rustige Belgische Voerstreek en Land van Herve. Zonder stoplichten en fietspaden en met haar prachtige vergezichten en afdalingen. Op de “Swett dikke pret 15% klims” moedigen de Swettgirls je aan. Je wordt onderweg technisch ondersteunt door een karakteristieke Swett wagen. We passeren de Swett modelnaam dorpjes zoals De Planck, Clermont en Val-Dieu. Vooraf geniet je van een specialty koffie, onderweg van appeltaart en achteraf van een overheerlijke BBQ Burger, een Swett speciaal bier en muziek in de weide.

Swettgirls en humoristische signaalborden onderweg zijn vaste ingrediënten. Dit jaar hebben we een starterspodium met domme praat. En tijdens deze editie kom je niet langs onze grensbewaker zonder het Heerlens wachtwoord te kennen. Ik verklap het alvast, dus niet vergeten. Het wachtwoord is het antwoord op de Heerlense vraag: Enne?  Het antwoord/wachtwoord is: Och Enne!

Presteren, genieten en humor bepalen die dag dus de sfeer. Rust en gezelligheid zijn gewaarborgd door het maximum aantal van 250 deelnemers. Vol = Vol! [75% vol in mei]

We rijden over asfalt, dus voor wielrenners, met of zonder Swett bike.

We hebben een doordacht Corona plan zodat jullie veilig kunnen deelnemen, net zoals vorig jaar. Nieuwe maatregelen van de overheid zullen we strikt opvolgen.

Bij geen doorgang verschuift de datum en de inschrijvingen naar zondag 12 september 2021.

Meet the maker

Jouw en mijn passie is fietsen, anders had je SWETT niet gevonden, logisch. Fietsen of koersen, alleen of met je maten, dat is wat wij het liefste doen.

Alles over Peter Paul

© Swett Cycles